Policijsko poročilo PU Celje: 14. 11. 2016

14. 11. 2016 10:46

Policisti PU Celje današnje policijsko poročilo začenjajo s podatki o petkovem vlomu. V popoldanskih urah so bili obveščeni o vlomu v stanovanje stanovanjskega bloka na Ljubljanski ulici v Celju. Storilec je ukradel več kosov zlatnine.

Od sobotnega dogajanja policisti najprej izpostavljajo vlom v stanovanje stanovanjskega bloka na Ulici Toneta Melive v Slovenskih Konjicah. Storilec je v stanovanje vlomi skozi vrata balkona. Ukradel je denarnico z gotovino.

V Ogorevcu, na območju Policijske postaje Celje,  so policisti v soboto  obravnavali vlom  v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je gotovino.

V noči iz sobote na nedeljo so bili policisti obveščeni še o vlomu v stanovanjsko hišo v Marija Dobju. Tudi v tem primeru je storilec odnesel gotovino.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec z dvorišča Ipavčeve ulice v Celju ukradel prikolico namenjeno prevozu štirikolesnika.

Včeraj, nekaj pred 18. uro, so policisti v Trnovcu pri Dramljah obravnavali poskus vloma  v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo poskušal vlomiti skozi okno, kar sta slišala lastnika in ga pregnala.

Vlom v stanovanjsko hišo so včeraj policisti obravnavali v Strmci pri Laškem. V tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi vrata balkona. Ukradel ni ničesar.

Danes ponoči so bili policisti obveščeni še o vlomu v  dva gostinska lokala v Celju. Iz lokala na Mariborski cesti v Celju je storilec odnesel nekaj alkoholnih pijač. Iz lokala na Trnoveljski cesti pa ni uspel ničesar odnesti, škodo je povzročil s poškodovanjem vrat.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,188 seconds.