Policijsko poročilo PU Celje: 14. 6. 2011


Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali devet prometnih nesreč, sedemnajst kaznivih dejanj in sedem kršitev javnega reda in miru.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so morali policist štirikrat posredovati v zasebnih in trikrat v javnih prostorih. Enega kršitelja je bilo treba pridržati do streznitve.

Vse včerajšnje prometne nesreče so se na srečo končale brez hujših posledic. V dveh sta se dve osebi lažje poškodovali, ostale so se končale z materialno škodo. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so policisti pridržali tri voznike. Policisti Policijske postaje Slovenj Gradec so 53-letnemu, večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov, doma iz območja Raven na Koroškem, zasegli vozilo.

V Šempetru v Savinjski dolini so policisti včeraj obravnavali vlom v poslovni prostor. Pogrešajo udarno kladivo in večjo količino bakrene žice.

Lastnik garaže na Celovški ulici, kamor je bilo včeraj vlomljeno, pogreša okoli 600 €  vredne bakrene cevi.

V Topovljah na območju Policijske postaje Žalec so policisti obravnavali tatvino pnevmatik. Neznani storilec je iz vozila Renault Megane ukradel vse štiri pnevmatike s platišči.

V industrijski coni v Šentjurju pa so obravnavali tatvino treh rezalnikov kovin vrednih 1.500 €.

Iz ograjenega delovišča novogradnje stanovanjske hiše v Viču na območju Policijske postaje Dravograd so neznani storilci včeraj ukradli 40 železnih podpornikov in 40 opažnih plošč vrednih okoli 3.000 €.

V Selu pri Vranskem pa so včeraj obravnavali tatvino kosilnice vredne okoli 1.000 €.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE