Policijsko poročilo PU Celje: 14. 6. 2012

14. 06. 2012 09:12

Včeraj so policisti na celjskem in koroškem obravnavali devet prometnih nesreč, dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola, so pridržali, enemu pa zasegli vozilo.

Na počivališču Zima so policisti včeraj obravnavali tatvino okoli 350 l goriva iz tovornega vozila hrvaškega državljana.

V Velenju je v zadnjih dneh neznani storilec vlomil v skladiščne prostore podjetja v stečaju in ukradel več dvižnih pletenic in verig, vrednih okoli 1.000 €.

V Florjanu, na območju Policijske postaje Velenje, so policisti obravnavali tatvino. Storilec je izpod gospodarskega poslopja ukradel del kosilnice ter del obračalnika in lastnike oškodoval za  dobrih 2.500 €.

Na območju Policijske postaje Celje so policisti obravnavali tatvino zlatnine in gotovine iz stanovanjske hiše. Lastnica je odšla od doma in pustila hišo odklenjeno,  nepazljivost pa je izkoristil tat in lastnici povzroči  za okoli 1.200 € škode.

Danes bo v Celju start kolesarske dirke »Po Sloveniji« zato bo promet krajši čas  moten. Start dirke  bo ob 12.45 ure na Trgu Celjskih knezov, torej pred Mestno občino Celje. Trasa uvodnega dela dirke bo potekala po Gosposki ulici, se nadaljevala po ulici IV. divizije, mimo železniške in avtobusne postaje, pri vojašnici pa bodo kolesarji zavili na magistralo zahod in z vožnjo nadaljevali proti Levcu in naprej do Žalca,  Griž,  Dolenje vasi in Marija reke.  V Celju bo zaradi dirke popolna zapora od 12. 30  ure naprej,  trajala pa bo slabe pol ure.

V tem času za pot v mesto izberite druge poti, pri vožnji pa bodite strpni in previdni.

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,920 seconds.