Policijsko poročilo PU Celje: 14. 8. 2015

14. 08. 2015 09:24

PolicijaV zadnjih 24. urah so policisti na Celjskem in Koroškem obravnavali trinajst prometnih nesreč, v eni se je ena oseba hudo poškodovala, tri prometne nesreče so se končale z lažjimi poškodbami udeležencev, ostale na srečo le z materialno škodo. Dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, so zasegli vozili.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti včeraj ukrepali enajstkrat, od tega devetkrat v javnih prostorih. Eno osebo so pridržali do streznitve.

S področja kriminalitete policisti poročajo o devetnajstih kaznivih dejanjih.

Na območju Radeč so policisti obravnavali tatvino neregistriranega kolesa z motorjem znamke Tomos APN 4. Kolo z motorjem je bilo parkirano ob stanovanjski hiši.

Iz kolesarnice na Škapinovi ulici v Celju je neznani storilec ukradel moško gorsko kolo.

Tatvino kolesa so policisti včeraj obravnavali tudi na parkirišču celjskega letnega kopališča.

V Paki pri Velenju je neznani storilec z delovnega stroja ukradel delovno žlico in dva akumulatorja. Škodo ocenjujejo na 3.500 €.

V Podlogu, na območju Policijske postaje Žalec, so policisti obravnavali vlom v garažo stanovanjske hiše. Pogrešajo žensko kolo znamke Ghost.

Za konec še o prometni nesreči, v kateri se je včeraj okoli 13.30 ure huje poškodovala voznica osebnega vozila. Prometna nesreča se je zgodila v Šentjurju, v bližini kmetijske šole. 77-letna voznica je vozila iz smeri Stopč proti Šentjurju. V bližini kmetijske šole je iz neznanega vzroka zapeljala na nasprotno smerno vozišče in najprej oplazila osebno vozilo, s katerim ji je nasproti pravilno pripeljal voznik, nato pa čelno trčila še v drugo osebno vozilo. Voznica se je v prometni nesreči hudo poškodovala.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 0,690 seconds.