Policijsko poročilo PU Celje: 15. 1. 2015

15. 01. 2015 13:29

PolicijaVčeraj ponoči je neznani storilec na Pohorski ulici v Celju vlomil v osebno vozilo in ukradel žensko torbico z dokumenti in mobilnim telefonom.

V Velenju je neznani storilec vlomil v gradbeni zabojnik in ukradel agregat.

V Rečici ob Savinji je neznanec iz odklenjenih prostorov gospodarskega objekta ukradel  samokolnico, dve plinski jeklenki, potopno črpalko ter starejši  električni skobljič.

Danes, okoli pol dveh zjutraj, so policisti v Velenju, na Kidričevi cesti, obravnavali vlom v trgovino. Pogrešajo več mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov. Škodo ocenjujejo na dobrih 5.000 €.

Policisti današnje policijsko poročilo zaključujejo s pozivom očividcem prometne nesreče, ki se je zgodila včeraj, ob 9.40 uri, na glavni cesti izven naselja Šmartno pri Slovenj Gradcu. Voznik osebnega vozila Golf serije IV, je vozil iz smeri Mislinje proti Slovenj Gradcu. Izven naselja Šmartno pri Slovenj Gradcu naj bi mu nasproti pripeljal neznani voznik osebnega vozila, temnejše barve. Da bi se  izognil trčenju, je voznik Golfa najprej zapeljal na desno bankino in trčil v obcestni količek, nato pa sunkovito zapeljal v levo ter preko levega vozišča zapeljal izven vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo.  Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče in izsleditve neznanega voznika policisti pozivajo očividce, da pokličejo na telefonsko številko 113.

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 0,903 seconds.