Policijsko poročilo PU Celje: 15. 3. 2017

15. 03. 2017 09:05

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o poskusu vloma v osebno vozilo, parkirano na parkirišču Prešernove ceste v Velenju. Storilec je poskušal v vozilo vlomiti skozi prtljažna vrata. V vozilo mu ni uspelo vstopiti, lastniku je škodo povzročil z uničenjem ključavnice.

V Šaleku je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel moško gorsko kolo znamke Wilier, rdeče bele barve.

Celjski policisti so včeraj popoldne v Začretu zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Sinoči, nekaj po 21. uri, so bili policisti obveščeni o požaru v Galiciji. V požaru je v celoti zgorel skuter parkiran ob gospodarskem poslopju, ogenj je poškodoval tudi neregistrirano osebno vozilo, ki je bilo parkirano ob skuterju ter steber gospodarskega poslopja. Vzrok požara bo znan po končanem ogledu.

V zadnjih dneh so policisti obravnavali več požarov, do katerih je prišlo, ker so občani na travnikih in njivah zažigali podrast, vejevje, odpadlo listje in drugo, ogenj pa jim je zaradi vetra ušel izpod nadzora. Na srečo so uspeli gasilci v vseh primerih požar pogasiti preden se je močneje razširil in povzročil dodatno škodo. Ob tej priložnosti policisti opozarjajo na previdnost vse občane, ki pri pomladnem čiščenju travnikov in vrtov zažigajo suho travo, listje in drugo.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
149 queries in 13,667 seconds.