Policijsko poročilo PU Celje: 15. 4. 2013

15. 04. 2013 10:05

V ospredju dogajanja minulega vikenda sta bila dva ropa. Rop pošte v Velenju in rop bencinskega servisa na Stranicah.

Rop pošte so policisti obravnavali v petek popoldne okoli 16:30. Zamaskiran in oborožen ropar je vstopil v prostore pošte v Velenju ter s pištolo in nožem zagrozil uslužbenkama in od njiju zahteval denar. Ko je denar dobil, je pobegnil. Ropar je bil visok od 170-180 cm, vitkejše postave, oblečen v rdečo bundo in temne hlače. Na glavi je imel črno maskirno kapo z izrezom za oči. Vse, ki kar koli veste ropu, policisti prosijo, da to sporočijo na telefonsko številko 113.

Rop bencinskega servisa na Stranicah so policisti obravnavali v soboto, okoli 21:30. Mlajši moški je vstopil v prostore bencinskega servisa Stranice, s pištolo nameril proti prodajalki in zahteval denar. Ker mu prodajalka denarja ni hotela izročiti, je stopil za prodajni pult in iz predala vzel gotovino ter pobegnil. Tudi v tem primeru policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o ropu, da jih o tem obvestite.

V soboto ponoči  je neznani storilec v Gozdecu, na območju Policijske postaje Laško, vlomil v gradbeni zabojnik in odnesel  kosilnico, več ročnega orodja in nekaj nafte.

V Šentlenartu so policisti obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Pogrešajo moško kolo.

Vlom v klet stanovanjskega  bloka so policisti v soboto obravnavali tudi na Ulici frankolovskih žrtev v Celju. V tem primeru je storilec odnesel  desko za smučanje.

V Stopčah pri Grobelnem so policisti obravnavali tatvino visokotlačne črpalke, vredne okoli 800 €. Storilec jo je ukradel iz traktorja.

V soboto ob 13:30 se je na glavni cesti Brezno-Ožbalt, pred naseljem Ožbalt, zgodila  prometna nesreča, v kateri sta bila  udeležena voznik rdečega osebnega avtomobila in zaenkrat še neznani voznik večjega, najverjetneje terenskega vozila. Neznani voznik je po nesreči, ne da bi ustavil, odpeljal proti Radljam ob Dravi. Tik  pred nesrečo naj bi bil prehiteval drugo osebno vozilo.

Zaradi razjasnitev okoliščin policisti pozivajo morebitne očividce, da pokličejo na  telefonsko številko Policijske postaje Radlje ob Dravi 02 88 70 600, ali na telefon 113.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,909 seconds.