Policijsko poročilo PU Celje: 15. 6. 2011


Včeraj so policisti na celjskem obravnavali trinajst prometnih nesreč. Eno s hudimi in pet z lažjimi telesnimi poškodbami. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali tri voznike, dvema pa so zaradi večkratnih kršitev zasegli vozili.

Kršitev javnega reda in miru so našteli šest, kaznivih dejanj pa devet.

V Zalogu pri Šempetru so neznani storilci iz  transformatorja v ograjenem prostoru ukradli za najmanj 7.000 € bakrenega navitja.

Na Polzeli so policisti včeraj obravnavali tatvino osebnega vozila Citroen AX metalno sive barve, registrskih številk CE Z1 476. Neznani storilci so ga ponoči odpeljali iz dvorišča stanovanjske hiše.

V Rogaški Slatini pa so obravnavali vlom v Frizerski Salon. Pogrešajo menjalni denar.

Na Gortini, to je na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, so policisti včeraj obravnavali požar na stanovanjski hiši, v kateri je bilo najdeno tudi zoglenelo moško truplo. Identiteta trupla  sicer še ni potrjena, prve ugotovitve pa kažejo, da bi lahko šlo za lastnika objekta, ki naj bi zažgal objekt in si na ta način vzel življenje.

Na avtocesti v bližini Celja se je včeraj okoli 19.00 ure zgodila prometna nesreča. 32- letni voznik je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča. Vozilo se je prevrnilo na bok, pri tem pa se je huje poškodoval 21-letni sopotnik.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE