Policijsko poročilo PU Celje: 15. 6. 2012

15. 06. 2012 08:53

V današnjem policijskem poročilu policisti PU Celje izpostavljajo tri vlome in eno hujšo prometno nesrečo.

V Šentjurju, na Cesti Leona Dobrotinška, so policisti včeraj obravnavali vlom v novogradnjo stanovanjske hiše. Neznani storilec je v predprostoru in v garderobnih prostorih prerezal okoli 100 m že položenih električnih kablov in jih odnesel.

Na Vranskem so neznanci vlomili v poslovne prostore in ukradli tri module za sončno elektrarno. Lastnikom so povzročili za okoli 2.500 € škode.

V Dobletini, na območju Policijske postaje Mozirje, je bilo včeraj vlomljeno v stanovanjsko hišo. Lastnica pogreša za dobrih 1.000 € nakita.

S področja cestnega prometa policisti poročajo o osmih prometnih nesrečah. V eni se je huje poškodoval kolesar. Omenjena prometna nesreča se je zgodila v Šentjurju, v križišču Ljubljanske ceste in Ceste Leona Dobrotinška.

22-letni voznik  osebnega vozila je pripeljal po cesti Leona Dobrotinška in je pri zeleni luči v križišču zavijal  levo na Ljubljansko cesto, ki jo je v tistem trenutku prav tako pri zeleni luči prečkal kolesar. Voznik je izsilil prednost kolesarju, trčil vanj, ta pa je padel in se huje poškodoval. Voznik osebnega vozila je kolesarja  po nesreči odpeljal v zdravstveni dom, od koder so ga napotili v Celjsko  bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 2,199 seconds.