Policijsko poročilo PU Celje: 16. 10. 2014


PolicijaS pregledom dogajanja  v zadnjih 24. urah policisti PU Celje  začenjajo v Celju. Občan jih je včeraj obvestil, da so mu v zadnjih štirinajstih dneh s parkirišča na Trnoveljski cesti ukradli  osebni avtomobil znamke VW Golf, bele barve, letnik 2013, registrskih številk CENC-077. Lastnik škodo ocenjuje na dobrih 11.000 €.

V Jurkloštru so včeraj policisti obravnavali nesrečo pri delu. Pri čiščenju gozda je eno od dreves padlo na delavca in ga huje poškodovalo. Tuja krivda je izključena.

Žalski policisti so včeraj zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasegli vozilo 33-letnemu vozniku.

Sinoči so bili policisti PU Celje obveščeni, da je v Slakah, na območju Podčetrtka, zagorelo gospodarsko poslopje. Ogenj je izbruhnil v zgornjem delu gospodarskega poslopja, kjer so hranili seno. Ogenj na srečo ni  segel v spodnji del poslopja, kjer je bila živina ter kmetijska mehanizacija.  Prav tako so uspeli pred ognjem zavarovati stanovanjsko hišo, ki je v neposredni bližini. V požaru je nastalo za okoli 15.000 € škode. Policisti in kriminalisti bodo ogled kraja požara kraja požara opravili danes.

Okoli 2. ure zjutraj so bili policisti obveščeni še o požaru v Sv. Antonu na Pohorju, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, kjer je zagorelo v kurilnici gospodarskega poslopja, v katerem je sušilnica lesa. Požar so opazili domači, ki so še pred prihodom gasilcev začeli z gašenjem. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 10.000 €. Vzrok požara še ni potrjen.