Policijsko poročilo PU Celje: 16. 2. 2017

16. 02. 2017 09:43

Pregled dogajanja na območju Policijske uprave Celje policisti začenjajo s podatki o dveh nočnih vlomih v gostinska objekta v Rogaški Slatini. V enem primeru pogrešajo menjalni denar v drugem pa več tobačnih izdelkov in alkoholnih pijač. Velenjski policisti so v dopoldanskih urah pridržali dva moška, stara 23 in 29 let, ki sta ustrezala opisu storilcev in sta pri sebi imela stvari ukradene v Rogaški Slatini. Moška, eden je doma z območja Velenja, drugi pa z območja Koroške, so Velenjski policisti pridržali. Sumijo ju še več različnih vlomov na območju Policijske uprave Celje v zadnjem obdobju.

V Šmartnem ob Paki smo včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase in ukradel nekaj zlatnine.

Žalski policisti so včeraj zasegli tri osebna vozila in sicer v Žalcu, Preboldu in v Kasazah. Vozila so voznikom so zasegli, ker niso izpolnjevali pogojev za vožnjo.

Zaradi večkratnih kršitev so policisti zaseg vozila včeraj obravnavali tudi na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah.

Danes zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini osebnega vozila znamke Renault – Grandtour, letnik 2015, srebrne barve, registrskih številk CE CU-559. Vozilo je bilo parkirano na parkirišču Kardeljevega trga v Velenju.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 2,365 seconds.