Policijsko poročilo PU Celje: 16. 3. 2011


Včeraj so policisti na celjskem območju obravnavali osem prometnih nesreč, prav toliko kršitev javnega reda in miru in štirinajst kaznivih dejanj.

V eni od prometnih nesreč je bila ena oseba lažje poškodovana. Ostale so se končale z gmotno škodo. V treh primerih včeraj obravnavanih prometnih nesreč je šlo za prometne nesreče s pobegi.

Pregled dogajanja nadaljujejo s podatki o včerajšnjih vlomih v vozila. V Zrečah so obravnavali kar tri. Na Ulici bratov Mernik je neznani storilec na dvorišču stanovanjske hiše včeraj ponoči vlomil v osebni avtomobil Volkswagen Passat in odnesel denarnico z dokumenti in okoli 100 € gotovine. Vlom v osebni avtomobil so obravnavali na Mladinski ulici v Zrečah. Tudi v tem primeru je storilec odnesel denarnico z dokumenti in gotovino in lastnika oškodoval za najmanj 200 €. Denarnico pa je neznani storilec odnesel tudi iz osebnega avtomobila Volkswagen Golf, parkiranega na Ulici Pohorskega Bataljona v Zrečah. Tudi v tem primeru je materialna škoda ocenjena na okoli 200 €.

Na Ljubljanski cesti v Celju so neznani storilci včeraj ponoči iz osebnega avtomobila BMW X3, ukradli vsa štiri platišča s pnevmatikami in lastnici povzročili za dobrih 1.000 € škode.

Štiri pnevmatike s platišči pogreša tudi lastnik Mitcubishi Colta, parkiranega na Čopovi ulici v Celju. Povzročeno škodo ocenjuje na okoli 1.200 €.

Na Babnem je bilo vlomljeno v kombinirano vozilo. Storilec je odnesel različne dele motorja in lastniku povzročil za najmanj 1.500 € škode.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE