Policijsko poročilo PU Celje: 16. 3. 2017

16. 03. 2017 10:43

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je na Planini pri Sevnici neznani storilec v zadnjih nekaj dneh iz skladišča podjetja ukradel dobrih 22 kubikov hrastovih hlodov.

Na Razlagovi ulici v Celju so policisti obravnavali tatvino kolesa, ki ga je nekdo ukradel iz kolesarnice stanovanjskega bloka.

V Ločici ob Savinji so policisti obravnavali rop. Neznani moški, po obrazu zakrit z maskirno kapo, je okoli 22.30 ure vstopil v gostinki lokal in s kovinsko palico zagrozil zaposleni. S točilnega pulta je v nadaljevanju vzel denarnico z menjalnim denarjem in pobegnil iz lokala.

Šentjurski policisti so v poznih večernih urah obravnavali vlom v stanovanjsko hišo na območju Slivnice. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je gotovino in nekaj zlatnine.

Nekaj pred tretjo uro zjutraj so vlom v stanovanjsko hišo policisti obravnavali tudi v Florjanu, na območju Policijske postaje Velenje. V hišo je neznani storilec vlomil v času, ko so bili lastniki doma. Ukradel je sef in dva mobilna telefona.

Sinoči in danes ponoči so policisti obravnavali dva požara. V obeh primerih je do požarov najverjetneje prišlo zaradi pregretja dimnika. Nekaj čez 22. uro so bili obveščeni, da je zagorelo pri dimniku stanovanjske hiše v Vinski gori. Zgorel je del ostrešja.

Okoli štirih zjutraj so policisti požar obravnavali tudi v Oleščah, na območju Laškega. Tudi v tem primeru je zagorelo pri dimniku. Ogenj je uničil del ostrešja. V obeh primerih bodo policisti in kriminalisti ogled krajev požarov opravili danes.

Včeraj, v zgodnjih jutranjih urah, je v Rogaški Slatini 45-letna voznica, ki je bila krepko pod vplivom alkohola, alkotest ji je pokazal 1.22 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka, na parkirišču trčila v osebno vozilo, ki ga je zaradi sile trka nato odbilo še v drugo parkirano vozilo.

Velenjski policisti so včeraj okoli pol petih popoldne pri kontroli prometa obravnavali 56-letnega voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal neverjetnih 2,23 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Na srečo so mu s kontrolo prometa in odrejenim preizkusom alkoholiziranosti nadaljnjo vožnjo tokrat preprečili policisti. Posledice njegove vožnje bi lahko bile katastrofalne.

Za vse udeležence v cestnem prometu naj velja, da je alkohol v cestnem prometu nesprejemljiv.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 1,066 seconds.