Policijsko poročilo PU Celje: 16. 5. 2017

16. 05. 2017 14:00

Včeraj,  okoli  treh  zjutraj,  smo  v  Slovenj  Gradcu  obravnavali vlom v trgovino na Ronkovi ulici. Storilci so ukradli več iphonov.

Včeraj smo bili obveščeni, da je neznani storilec, med vikendom, vlomil v ograjen prostor podjetja in iz rezervoarja delovnega stroja ukradel gorivo.

Včeraj  smo  bili obveščeni še o dveh vlomih v stanovanjski hiši, in sicer v Celju in v Taboru.

V  Celju  smo  vlom  v  stanovanjsko  hišo  obravnavali  na Vrunčevi ulici. Storilec je v hišo vlomil skozi manjše okno in ukradel nakit.

V  Taboru,  na območju Policijske postaje Žalec, je neznani storilec v hišo vlomil skozi terasna vrata. Ukradel je zlatnino in gotovino.

Policisti Policijske postaje Velenje  so  včeraj okoli šestih zjutraj  na vinskogorskem klancu obravnavali prometno nesrečo. Neznani voznik osebnega avtomobila znamke Audi, srebrne barve, je v smeri iz Vinske Gore proti Velenju prehiteval neznano tovorno vozilo, rdeče barve. V tistem  trenutku sta iz velenjske smeri pripeljali  dve osebni vozili, ki sta se  vozniku Audija umikali in trčili.

Voznika osebnega avtomobila, voznika tovornega vozila in tiste, ki so nesrečo videli prosimo, da zaradi razjasnitve okoliščin pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Velenje 03 898 61 00 ali na telefonsko številko 113.

Milena Trbulin,
predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Celje

sola-voznje-polsi-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,837 seconds.