Policijsko poročilo PU Celje: 16. 9. 2011


Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o prometni nesreči, v kateri se je včeraj nekaj pred 15. uro izven naselja Muta huje poškodoval 44-letni voznik motornega kolesa.

Do prometne nesreča je prišlo, ko 37-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Dravograda proti Radljam ob Dravi, pri zavijanju v levo ni spustil mimo 44-letnega voznika motornega kolesa, ki je v tistem trenutku pravilno pripeljal iz smeri Radelj ob Dravi. Voznika sta trčila, motorist pa se je pri padcu hudo poškodoval. Voznik in sopotnica v osebnem vozilu v prometni nesreči nista bila poškodovana. V nesreči odpadli delci pa so poškodovali še vozilo voznice, ki je vozila za voznikom v prometni nesreči udeleženega osebnega vozila.

Na Brodarjevi ulici v Celju so včeraj policisti obravnavali tatvino okoli 200 € vrednih bakrenih žlebov.

Na območju Braslovč so policisti obravnavali tatvino dobrih 1.000 € vrednega motokultivatorja. Storilec ga je odpeljal iz skladišča.

Za konec še številčni povzetek včerajšnjega dogajanja. Na območju celjske policijske uprave so policisti obravnavali devetnajst prometnih nesreč, devet kaznivih dejanj in deset kršitev javnega reda in miru.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali tri voznike, enemu so zasegli vozilo.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE