Policijsko poročilo PU Celje: 17. 10. 2014


PolicijaPolicisti PU Celje od obravnavnega dogajanja v zadnjih 24 urah izpostavljajo le delovno nesrečo. V Gorenju pri Zrečah se je včeraj pri čiščenju oken mrliške vežice huje poškodoval 61-letni moški, ki mu je spodneslo lestev in je približno s treh metrov višine padel na tla, obložena s keramičnimi ploščicami.

Od danes, do nedelje, poteka drugi del akcije “0,0 šofer”, ki jo koordinira ministrstvo za zdravje. V tem času bodo policisti po vsej Sloveniji ” : justin bieber baby music video Goes To Selena Gomez’s 21st Birthday PartyIn Feb. izvedli številne poostrene nadzore nad psihofizičnim stanjem voznikov. Policisti bodo preverjali tako vožnjo pod vplivom alkohola, kakor tudi vožnjo pod vplivom prepovedanih drog in psihoaktivnih zdravil. Prav tako bodo vsem kršiteljem hujših prekrškov, kot so visoka prekoračitev hitrosti, nepravilno prehitevanje in neupoštevanje določil o prednosti ter  drugih, odredili preizkus alkoholiziranosti.

Poostren bo tudi nadzor nad spoštovanjem določb Zakona o omejevanju porabe alkohola. Policisti bodo preverjali kje oz. v katerih gostinskih lokalih so vozniki, kontrolirani v poostrenem nadzoru, in udeleženci hujših prometnih nesreč z višjo koncentracijo alkohola v izdihanem zraku, uživali alkoholne pijače.