Policijsko poročilo PU Celje: 17. 11. 2016

17. 11. 2016 08:59

Sinoči, nekaj pred 17. uro, so bili policisti obveščeni o požaru na stanovanjski hiši v Šmartnem ob Paki. Zagorelo je pri kaminu. Ogenj je uničil ostrešje stanovanjske hiše.

Okoli 18. ure so policisti požar obravnavali tudi na Kalobju. Tudi v tem primeru je zagorelo  pri  kaminu.  Ogenj  je  pogasil lastnik. V požaru sta bila hudo poškodovana 33-letna lastnica in mladoletni otrok.

V Kotljah se je pri prenovi ostrešja huje poškodoval 50-letni delavec, ki mu je spodrsnilo in je padel dobre tri metre globoko na betonska tla. Pri padcu se je hudo poškodoval.

V  Šmarju pri Jelšah je ženska, ki je prodajala prte in jo je občanka spustila v stanovanje, izkoristila nepazljivost občanke in ji je ukradla večjo vsoto  denarja. Osumljenka je stara okoli 50 let, močnejše postave, temnejših las. Prte nosi v večji rjavi potovalni torbi.

V Bukovljah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice je neznanec izpod gospodarskega poslopja ukradel pnevmatsko kladivo delovnega stroja, vredno okoli 2.000 €.

Na Ulici Franja Malgaja v Šentjurju so policisti obravnavali vlom v garažo. Pogrešajo dve motorni žagi in škarje za rezanje grmovnic.

Iz rezervoarja poljskega tovornega vozila, parkiranega na avtocestnem počivališču Tepanje, je neznani storilec ukradel dobrih 200 litrov goriva.

Oznake: , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
140 queries in 1,001 seconds.