Policijsko poročilo PU Celje: 17. 3. 2011


Včeraj nekaj po 15. uri so oboroženi, zamaskirani neznanci na Vranskem oropali dve banki. Oba ropa sta se zgodila ob istem času. V obeh primerih so neznanci vstopili v prostore bank in od uslužbenk zahtevali denar. Po ropu so banki zapustili in se s kraja odpeljali z osebnim avtomobilom, Audi 100 S4 Quattro, letnik 1993, vijolične barve, registrskih oznak LJ 38-73Y. Vse, ki ste omenjeno vozilo morda opazili, prosimo, da nam to sporočite na telefonsko številko 113 ali na anonimno številko policije 080 12 00.

Sinočnja huda prometna nesreča, v kateri se je okoli 20.00 ure huje poškodovala 36-letna voznica osebnega vozila, se je zgodila na železniškem prehodu izven naselja Šmartno ob Paki. Voznica, ki je vozila v smeri naselja Slatina, je na železniški prehod zapeljala ravno v trenutku, ko je iz Celjske smeri pripeljal potniški vlak.

Poleg omenjene, so policisti včeraj obravnavali še sedem prometnih nesreč. Enemu večkratnemu kršitelju so zasegli vozilo, tri voznike so pridržali.

V Grličah na območju Šmarja pri Jelšah so policisti pridržali 51 letno voznico, ki je zaradi vožnje po levi strani vozišča povzročila prometno nesrečo. Voznici, ki je vozila brez vozniškega dovoljenja, je alkotest pokazal rezultat 0,86 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE