Policijsko poročilo PU Celje: 17. 4. 2013


Včeraj so bili policisti obveščeni o tatvinah štirih katalizatorjev iz osebnih vozil znamke Citroen Xsara Picaso. Tri vozila so bila parkirana na Škapinovi ulici v Celju, eno pa na ulici Pod kostanji v Celju.  Tatvini  dveh katalizatorjev so policisti včeraj obravnavali tudi na Novem trgu v Celju. V obeh primerih  ju  je storilec ukradel iz Citroen Berlingov.

Na Škapinovi ulici v Celju so včeraj policisti poleg tatvin katalizatorjev obravnavali še poškodovanje avtomobila. Neznanec  je včeraj ponoči na vozilu VW Passat prerezal vse štiri pnevmatike in lastniku povzročil za najmanj 800 € škode.

Na avtocestnem počivališču Zima so policisti obravnavali dve tatvini goriva iz tovornih vozil. Obe tatvini sta prijavila Poljska voznika, ukradeno jima je bilo okoli 150 litrov nafte.

V Športnem parku v Šentjurju so včeraj policisti obravnavali vlom v leseno uto. Storilec je ukradel vrtno kosilnico in kotni brusilnik.

Na Mariborski ulici v Celju je včeraj ponoči neznani storilec iz poslovnega objekta ukradel bakrene žlebove in bakrene odtočne cevi. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za najmanj 800 €.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o tatvini mešalca za beton in peči na trdo gorivo. Storilec je oboje ukradel z dvorišča stanovanjske hiše na Prijateljevi ulici v Celju.