Policijsko poročilo PU Celje: 17. 5. 2011


Na Celjskem so policisti včeraj obravnavali štiri prometne nesreče. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali dva voznika, dvema večkratnima kršiteljema so zasegli vozili.

Včeraj so policisti bili obveščeni, da je med vikendom neznani storilec vlomil v dva gradbena zabojnika v Šempetru v Savinjski dolini in odnesel za dobrih 1.100 € različnega orodja. Vlom v gradbeni zabojnik so obravnavali tudi v Prekopi, kjer prav tako pogrešajo za okoli 1.000 € različnega orodja.

Z gradbišča v Velenju so neznanci med vikendom odnesli okoli 60 m električnega kabla, fotoaparat,  več pijače in nekaj gotovine. Lastnik ocenjuje, da je s tatvino oškodovan za dobrih 1.000 €.

V Žalcu so obravnavali vlom v garažo. Pogrešajo dve kosilnici. V Ločici ob Savinji je bilo vlomljeno v brunarico. Pogrešajo več različnih pijač. Neznani storilec je med vikendom vlomil tudi v prostore Lovske družine Polzela – Založe in odnesel menjalni denar ter več različnih pijač.

Na Vodnikovi cesti v Velenju so policisti včeraj obravnavali vlom v vozilo. Storilec je ukradel žensko torbico.

Danes zjutraj so bili policisti PU Celje obveščeni še o vlomu v stanovansjko hišo na Tržaški ulici v Celju. Medtem ko so lastniki spali, je storilec odnesel denarnico z gotovino.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE