Policijsko poročilo PU Celje: 17. 8. 2012

17. 08. 2012 08:40

Za policisti PU Celje je razmeroma miren dan. Obravnavali so šest prometnih nesreč, trinajst kaznivih dejanj in enajst kršitev javnega reda in miru.

Na Ulici Alme Karlinove v Celju so policisti obravnavali drzno tatvino. Neznanec je ponoči, ko so lastniki spali, skozi odprta vrata terase vstopil v prostore stanovanjske hiše in ukradel žensko torbico, telefon, denarnico z okoli 800 € gotovine ter torbo z oblačili. S tatvino je lastnico oškodoval za dobrih 1.200 €.

Včeraj ponoči je neznani storilec vlomil v prostore podjetja na Ipavčevi ulici v Celju in iz stroja v proizvodni hali ukradel dozirno napravo iz nerjaveče pločevine. Podjetju je s tem povzročil za okoli 10.000 € škode.

Na Šlandrovem trgu v Žalcu so policisti obravnavali vlom v prostore gostinskega objekta. Vlomilec je odnesel kuverto z okoli 450 € gotovine.

Danes zgodaj zjutraj so policisti na avtocestnem počivališču v Tepanju obravnavali drzno tatvino. Dva neznanca sta potrkala na vrata avtomobila, v katerem je počivala portugalska državljanka in ji z rokami nakazala, da ima prazno pnevmatiko na vozilu. Ko je izstopila, je eden od njiju iz zadnjega sedeža vozila ukradel žensko torbico z dokumenti, prstan, verižico in dva telefona, vse skupaj vredno dobrih 2.000 €.

Včeraj so policisti poročali o tatvini motornega kolesa Honda Transalp, ki ga je lastnik, doma iz Ločice ob Savinji, prodajal preko oglasa. Neznani storilec, ki si je prišel kot kupec ogledat vozilo, se je z njim odpeljal na poskusno vožnjo in se ni vrnil. Zgodba se je za lastnika motornega kolesa srečno končala, saj so ga policisti včeraj našli.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 2,665 seconds.