Policijsko poročilo PU Celje: 17. 8. 2015

17. 08. 2015 11:12

PolicijaV petek zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v gostinski lokal na Ulici frankolovskih žrtev v Celju. Pogrešajo več različnih cigaret in več žganih pijač.

Na Lavi v Celju je neznani storilec vlomil v skladišče podjetja. Ukradel je kovinsko posodo za gorivo, nato pa je iz delovnega stroja ukradel še gorivo.

V Dravogradu so policisti obravnavali vlom v zabojnik ob igriščih za tenis. Storilec je ukradel gotovino. Policisti so 35-letnega osumljenca, doma iz območja Raven na Koroškem, kmalu po dejanju izsledili in ga bodo kazensko ovadili.

V petek so policisti ob velenjskem jezeru obravnavali tatvino vozila znamke Škoda Octavia Combi, kovinsko črne barve, registrskih številk CE DV-206.

V soboto so policisti v Škofji vasi obravnavali tatvino več kosov različnega orodja. Storilec ga je ukradel s tovornega vozila. Povzročeno škodo ocenjujejo na 2.500 €.

V Zadobrovi, na območju Policijske postaje Celje, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi terasna vrata in ukradel več zlatnine.

Včeraj so policisti v Levcu obravnavali vlom v vozilo. Storilec je ukradel denarnico z gotovino.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 0,708 seconds.