Policijsko poročilo PU Celje: 18. 11. 2014


PolicijaPregled dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o prometni nesreči, v kateri se je včeraj, okoli 17. ure, huje poškodovala 72-letna peška.

43-letni voznik osebnega vozila je vozil po lokalni cesti Petrovče – Liboje. Ko je pripeljal mimo križišča za naselje Migojnice, v smeri proti Libojam, je trčil v peško, ki je hodila pravilno ob levem robu vozišča. Peška ni uporabljala odsevnih teles. Ko je opazil peško, se je skušal  voznik umakniti v levo, vendar je kljub vsemu z desnim zunanjim vzvratnim ogledalom trčil v desno roko peške, ki  je izgubila ravnotežje, padla po tleh in se huje poškodovala.

V Strenskem, na območju Policijske postaje Laško, so včeraj policisti obravnavali vlom v zabojnik z orodjem. Storilec je odnesel več električnih podaljškov.

Iz delovnega stroja, parkiranega na Bohorju, je neznani storilec med vikendom ukradel 150 litrov nafte in 20 litrov hidravličnega olja.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o vlomu v orodni zabojnik v podjetju na Ravnah na Koroškem. V tem primeru pogrešajo varilni aparat in polnilec za ročni vrtalnik.