Policijsko poročilo PU Celje: 18. 4. 2013

18. 04. 2013 09:39

Včeraj so policisti v Velenju, na Koroški cesti, obravnavali rop trgovine. Dva mlajša fanta, vitke postave, oblečena v jeans hlače in beli majici s kapucami, eden je imel na glavi  tudi maskirno kapo z izrezom za oči, sta malo po 19. uri vstopila v trgovino, prodajalkama zagrozila z orožjem in zahtevala denar. Z dnevnim izkupičkom sta  nato zapustila trgovino in peš pobegnila v smeri Konovega.

V naselju Kunta Konte v Velenju so včeraj policisti obravnavali štiri  vlome v počitniške hišice. Eden od lastnikov pogreša daljnogled, drugi več različnega orodja, iz dveh  počitniških hišic pa naj ne bi storilec ničesar odnesel.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o vlomu v gostinski lokal v Radegundi. Storilec je ukradel nekaj gotovine in večjo količino različnih cigaret.

V Medlogu pri Celju so policisti včeraj obravnavali vlom v zabojnik društva modelarjev. Storilec je odnesel agregat in kosilnico.

V Celju, na Škapinovi ulici, so policisti obravnavali tatvino katalizatorja. Storilec ga je ukradel iz osebnega vozila Citroen Xsara Picaso.

Za konec še poziv voznici osebnega vozila, udeleženi v prometni nesreči, ki se je včeraj, okoli 7.15 ure, zgodila v križišču Kersnikove in  Jenkove ulice v Celju.

Mladoletni kolesar je vozil  po Kersnikovi ulici iz smeri Ulice mesta Grevenbroich proti Gregorčičevi. V križišče Jenkove  in Kersnikove ulica ni pripeljal po desnem smernem vozišču oziroma po desni kolesarski stezi glede na dovoljeno smer vožnje, pač pa  po levem smernem vozišču oz. levi kolesarki stezi Kersnikove ulice. Po nasprotnem smernem vozišču je v križišče pripeljal ravno v trenutku, ko je iz smeri Jenkove ulice pravilno pripeljala neznana voznica osebnega avtomobila  temno sive barve, ki trčenja  ni mogla preprečit in je s prednjim delom vozila trčila v levo nogo kolesarja, ki je padel po vozišču. Voznica je po trčenju ustavila in kolesarja vprašala, če je z njim vse v redu in mu  ponudila pomoč.  Kolesar je zatrdil, da ni z njim nič narobe, kasneje  pa je v bolnišnici  zaradi lažje poškodbe poiskal pomoč.

Udeleženo voznico, ki ni kriva za povzročitev prometne nesreče, policisti prosijo, da se oglasi na Policijsko postajo Celje, oziroma pokliče na telefonsko številko 54 26 400 oziroma ne telefonsko  številko 113.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 5,117 seconds.