Policijsko poročilo PU Celje: 18. 4. 2017


V današnjem policijskem poročilu policisti PU Celje najprej povzemajo petkovo dogajanje. V Dobrovi, na območju Celja, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil v dopoldanskih urah, skozi kletno okno. Ukradel je nekaj gotovine in zlatnine.

V Latkovi vasi je neznani storilec vlomil v zabojnik športnega društva in ukradel kosilnico.

V Štorah, na ulici Kozjanskega odreda, so policisti obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je prostore preiskal, ukradel ni ničesar.

Od sobotnega dogajanja najprej o vlomu v novogradnjo v Šentjurju.

Neznani storilec je na ulici Na Tičnico vlomil v novogradnjo. Ukradel je toplotno črpalko in več različnega orodja.

V Taboru so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Pogrešajo krožno žago, prenosni računalnik in denarnico z gotovino.

V nedeljo so bili policisti obveščeni o tatvini mopeda APN 6S, rdeče barve, starejšega letnika. Storilec ga je ukradel iz odklenjene garaže v Podgori, na območju Raven na Koroškem.

Včeraj so policisti v Celju, na Bregu, obravnavali tatvino dveh gorskih koles. Kolesi sta bili zaklenjeni pred stanovanjsko hišo. Žensko kolo so kmalu po tatvini našli skrito v bližini. Moškega pa je storilec uspel odpeljati.

Policijsko poročilo policisti zaključujejo s podatki o prometni nesreči, ki se je včeraj, nekaj pred 17. uro, zgodila med Gaberkami in Šoštanjem. Mladoletni kolesar je padel, ko je hotel s kolesom zapeljati na pločnik. Pri padcu se je hudo poškodoval.