Policijsko poročilo PU Celje: 18. 9. 2015


PolicijaOd  včeraj obravnavanega dogajanja policisti izpostavljajo vlome v tri gostinske lokale, vlom v vozilo, vlom v gradbeni zabojnik in prometno nesrečo, v kateri je bila včeraj huje poškodovana peška.

Včeraj, okoli 14.20 ure, je voznik osebnega vozila, zaradi nepravilnega premika na parkirišču trgovine na Ljubljanski cesti v Celju, trčil v mladoletno peško. Peška je bila v prometni nesreči huje poškodovana.

Danes ponoči je neznanec vlomil v tri gostinske lokale v Celju. Iz lokala na Trubarjevi ulici je odnesel več pijač. Podatkov o tem, kaj je ukradel iz gostinskih lokalov na Trgu  Celjskih  knezov in na Prešernovi ulici, policisti še nimajo.

Na Dolgi Gori je neznanec vlomil v gradbeni zabojnik na delovišču. Odnesel je več orodja in gradbenega materiala. Škodo ocenjujejo na 7.000 €.

Na  Jeretinovi  ulici  v Celju smo včeraj obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec  je  razbil  steklo  na  zadnjih  levih  vratih, pregledal vozilo, odnesel pa ni ničesar.

Današnje  policijsko  poročilo policisti zaključujejo  s  pozivom  voznici neznanega osebnega  vozila,  ki  je  bila  udeležena v prometni nesreči 8.  septembra 2015,  ob  19.  uri,  na  Mariborski cesti, pri  Optiki  Tržan. Nesrečo je povzročil  mladoletni  kolesar,  ki  je pripeljal po nasprotni smeri in pri Optiki Tržan trčil v neznano voznico neznanega osebnega avtomobila. Voznica mu  je  po  trčenju  nudila pomoč, razšla pa sta se brez podatkov drugega o drugem. Kolesar je naknadno iskal zdravniško  pomoč.  Z  ogledom kraja prometne  nesreče  so policisti ugotovili, da je prometno nesrečo povzročil mladoletni kolesar. Voznico, udeleženo v prometni nesreči, policisti pozivajo, naj se oglasi  na Policijski postaji Celje ali pokliče na telefonsko številk 03 54 26 400.