Policijsko poročilo PU Celje: 19. 12. 2016

19. 12. 2016 10:08

Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o dveh hudih prometnih nesrečah. Obe sta se zgodili na območju Šentjurja, v soboto popoldne.

Prva  se je zgodila na Ulici Dušana Kvedra v Šentjurju. 19-letna voznica je vozila osebno vozilo iz smeri Dol proti centru Šentjurja. Ko je pripeljala v  neposredno bližino križišča s Trubarjevo ulico, do označenega prehoda za pešce, ni pustila prednosti 68-letni peški, ki je v tistem trenutku iz njene  desne smeri stopila na označen prehod za pešce in začela prečkati Ulico Dušana Kvedra. Voznica je brez zaviranja na označenem prehodu za pešce s prednjim delom svojega vozila trčila v peško. Peška se je v trčenju hudo poškodovala.

Druga prometna nesreča pa se je zgodila na regionalni cesti zven naselja Šentjur. 20-letni voznik je vozil neregistriran osebni avtomobil po regionalni cesti iz smeri naselja Šentjur proti Dolam. V dolgem nepreglednem ovinku hitrosti svojega vozila ni prilagodil razmeram na cesti in je zapeljal desno izven vozišča v obcestni jarek, kjer je z zadnjim desnim bočnim delom vozila silovito trčil v drevo ob jarku. 20-letni voznik se je v prometni nesreči lažje poškodoval, njegov 20-letni sopotnik pa huje,

V petek so bili policisti obveščeni, da so neznani storilci v Celju, iz treh osebnih vozil znamke Citroen, ukradli katalizatorje.

V petek, v večernih urah, so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Obrežju pri Zidanem mostu. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je nekaj gotovine in zlatnine.

Isti večer so policisti vlom v stanovanjsko hišo obravnavali tudi v Laškem. Tudi v tem primeru pogrešajo nekaj gotovine in zlatnine.

Od sobotnega dogajanja policisti izpostavljajo dva vloma v stanovanjski hiši v Šentjurju.

Na Cvetni ulici je neznanec v hišo vlomil skozi kuhinjsko okno. Ukradel je več zlatnine.

V Primožu pri Šentjurju je v storilec v hišo vlomil skozi balkonska vrata in ukradel več kosov zlatnine.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v trgovino na Linhartovi ulici v Celju. Pogrešajo več kosov svežega mesa in več suhomesnatih izdelkov ter nekaj pijače.

Včeraj so bili policisti obveščeni še o vlomu v počitniško hišico na območju Mislinje. Storilec je kradel dve sedli, tri uzde in motorno žago.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 1,836 seconds.