Policijsko poročilo PU Celje: 19. 7. 2017

19. 07. 2017 09:50

Od včerajšnjega dogajanja najprej izpostavljamo prometno nesrečo, v kateri se je v dopoldanskih urah huje poškodoval motorist.

Prometna nesreča se je zgodila na Starem trgu v Slovenj Gradcu, okoli pol enajstih dopoldne. V prometni nesreči sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist. 46-letni motorist, ki je vozil proti Staremu trgu, je v bližini gasilskega doma, iz neznanega vzroka zapeljal v nasproti vozeče
osebno vozilo, ki  ga kje vozil 43-letni voznik. Motorist se je v trčenju huje poškodoval.

Danes zjutraj so bili policisti obveščeni o dveh nočnih vlomih in tatvini dveh vozil. Vse se je dogajalo na območju Policijske postaje Velenje.

V Topolšici je neznani storilec, skozi okno, vlomil v garažo in ukradel motorno kolo Cross Nitro storm 125, rdeče barve. Vozilo ni registrirano.

Z dvorišča stanovanjske hiše na Šenbrinški cesti v Velenju je neznani storilec danes ponoči ukradel osebno vozilo Audi A4, letnik 2013, registrskih številk CELP-712.

Na Konovski cesti v Velenju pa je neznanec danes ponoči skozi okno vlomi v stanovanjsko hišo in preiskal prostore. Iz denarnice, ki jo je našel, je ukradel nekaj gotovine, ukradel pa je tudi mobilni telefon.

flos-polsi-2017

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
173 queries in 1,122 seconds.