Policijsko poročilo PU Celje: 2. 8. 2017 (pogrešana oseba, nesreča s hudo telesno poškodbo,…)

02. 08. 2017 13:17

Zadnjih 24 ur je minilo dokaj mirno na vseh področjih dela policije.

Policisti so obravnavali pet kaznivih dejanj in opravili ogled šestih prometih nesreč, od tega eno, ki se je končala s hudimi telesnimi poškodbami.

27 letni voznik štirikolesnika je vozil po Pokopališki cesti  v Velenju proti Podgorju. Ko je pripeljal v desni pregledni ovinek je zaradi neprilagojene hitrosti vozilo pričelo zanašati.  Sunkovito je zavil v desno, zaradi česar je z vozila padla 27 letna sopotnica in se pri padcu hudo telesno poškodovala.

stih-biancaVelenjski policisti zbirajo obvestila o pogrešani osebi  ŠTIH Bianci iz Stanetove ulice v Velenju. 16 letna ŠTIH Bianca je odšla od doma dne 13.7.2017.  Je srednje močne postave, blond – pink daljših las, ima tattoo na podlahti ter pirsing v spodnji ustnici. Nazadnje je imela oblečene modre jeans hlače ter karirasto srajco opečne barve. Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da pokličejo na 113 ali policijsko postajo Velenje.

Tudi na področju javnega reda in miru ni bilo posebnosti, policisti so obravnavali 11 kršitev,  od tega 5 na javnih krajih ter 6 v zasebnih prostorih.

vucko-polovicka

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
174 queries in 1,980 seconds.