Policijsko poročilo PU Celje: 2. 9. 2014

02. 09. 2014 09:27

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o vlomu v skladišče na Preloški cesti v Velenju.

Lastnik podjetja je včeraj zjutraj obvestil policiste, da so ponoči neznanci vlomili v prostore skladišča in ukradli več profesionalnega električnega orodja, ki so ga uporabljali pri gradbeniških delih. Med drugim so odnesli gladilec betona z vibrirno letvijo, naftni grelec zraka, dva visokotlačna čistilca, motorne črpalke, vrtalne in udarne stroje, varilne stroje, motorne žage in več drugega orodja. Lastnik škodo ocenjuje na dobrih 30.000 €.

V Šmartnem v Rožni dolini so policisti včeraj obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je v lokal vlomil skozi okno, ukradel je menjalni denar in liter viskija.

V Bezenškovem Bukovju, na območju Vojnika, so policisti obravnavali tatvino motokultivatorja, parkiranega pod kozolcem. Po oceni lastnika je motokultivator vreden okoli 800 €.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o tatvini orodja iz prostora ob vikendu v Hramšah. Pogrešajo motorno žago, kosilnico na nitko in električni vrtalnik, vse skupaj vredno okoli 500 €.

Na Trgu ob Suhi, v Ravnah na Koroškem, je neznanec včeraj vlomil v garažo in odpeljal gorsko kolo znamke Elan EABEL, temno sivo zeleno barve in nekaj ročnega orodja.

Tatvino dveh koles so policisti včeraj obravnavali tudi v Slovenskih Konjicah, na ulici Toneta Melive, kjer je neznani storilec vlomil v več kleti stanovanjskega bloka. Iz ene od kleti je ukradel moško gorsko kolo znamke TREK 6700, modro sive barve, vredno okoli 2.500 €, iz ene pa moško kolo znamke GHOST Cross, črne barve, vredno okoli 600 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 2,242 seconds.