Policijsko poročilo PU Celje: 2. 9. 2016

02. 09. 2016 09:32

PolicijaDanašnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s pozivom vsem, ki so včeraj videli prometno nesrečo, v kateri se je poškodovala kolesarka, povzročitelj prometne nesreče, tudi kolesar, je s kraja odpeljal, ne da bi poškodovani pomagal in je dal svoje podatke.

Prometna nesreča se je zgodila ob 11.40 uri, v Žalcu, v bližini objekta Velenjska cesta 15. Med vožnjo po poti, namenjeni kolesarjem in pešcem, iz smeri Ložnice pri Žalcu proti Velenjski cesti, je med kolesarjema pri vožnji po klancu navzdol, proti Velenjski cesti, prišlo do trčenja. Neznani kolesar je trčil v zadnji del kolesa, ki ga je vozila 35-letna kolesarka.

Le-ta je padla in se pri padcu lažje poškodovala, kolesar je po trčenju nadaljeval z vožnjo proti Žalcu, ne da bi poškodovani kolesarki nudil pomoč. Po izjavi kolesarke je imel neznani kolesar zelo kratko pristrižene lase, kolesarske čelade ni uporabljal.

Policisti udeleženega kolesarja pozivajo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokliče na Postajo prometne policije Celje 03 572 78 00, oziroma na telefonsko številko 113. Za informacije policisti prosijo tudi vse morebitne očividce.

Od preostalega včerajšnjega dogajanja policisti izpostavljajo tri vlome.

V Celju, na Ulici frankolovskih žrtev, so včeraj obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je ukradel več kave, nekaj cigaret in nekaj steklenic žganja.

Na Drobničevi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v osebno vozilo. Ukradel je denarnico z dokumenti in gotovino.

V Kasazah je neznanec vlomi v stanovanjsko hišo. Po prvih podatkih ni ničesar odnesel, si je pa pripravil več orodja, ki ga je očitno nameraval ukrasti.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 2,828 seconds.