Policijsko poročilo PU Celje: 20. 10. 2015

20. 10. 2015 09:19

PolicijaS pregledom včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo v Velenju, kjer se je okoli 18.45 ure v križišču Tomšičeve ceste v prometni nesreči huje poškodovala 65-letna peška. 29-letni voznik, ki je vozil iz smeri Koroške ceste proti Jenkovi cesti, je na prehodu za pešce trčil v 65-letno peško, ki je prečkala vozišče. Peška se je v trčenju hudo poškodovala.

Na Celjski cesti v Slovenskih Konjicah je neznani storilec poskušal vlomiti v gostinki lokal. V lokal mu ni uspelo vstopiti, je pa s poškodovanjem vrat lastnikom povzročil za dobrih 500 € škode.

Policisti PP Laško so včeraj odvzeli prostost trem Romunom, starim 17, 19 in 21 let. Občanka, stanujoča v Cesti na Debro, jih je zalotila, ko so skušali vlomiti v njeno hišo in je o tem obvestila policijo. Policisti so osumljene v nadaljevanju prijeli in jim odvzeli prostost. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da so trije Romuni včeraj storili še več kaznivih dejanj. V centru Laškega je eden od njih občanki iz torbice ukradel denarnico z gotovino, v gostinskem lokalu so zaposlenemu izpod točilnega pulta ukradli denarnico, osumljeni so še vloma v stanovanjsko hišo v Cesti na Debro v Laškem.

V Gotovljah je včeraj neznani storilec skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Podatkov o tem, kaj je odnesel, še nimajo, ker se lastnica danes vrača s tujine.

Včeraj so policisti obravnavali dva vloma v osebni vozili. V Celju na Trubarjevi ulici je neznanec iz vozila ukradel torbico z dokumenti in gotovino, v Velenju pa denarnico z gotovino.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
177 queries in 1,007 seconds.