Policijsko poročilo PU Celje: 20. 2. 2017

20. 02. 2017 09:40

V dopoldanskih urah minulega petka so bili policisti obveščeni o vlomu v župnišče v Dobju pri Planini. Storilec je v prostore župnišča vlomil skozi okno. Ukradel je nekaj gotovine.

Na lokalni cesti v Svetem Antonu na Pohorju so policisti minuli petek, okoli 13. ure, obravnavali prometno nesrečo. 50-letna voznica osebnega vozila je iz neznanega vzroka zapeljala z vozišča. Vozilo je po travniku zdrselo v potok. Voznica se je v prometni nesreči hudo poškodovala.

V Goričici, na območju Policijske postaje Šentjur, so policisti obravnavali vlom v klet, od koder je storilec ukradel vrtalni stroj in komplet orodja.

V petkovih večernih urah pa so bili obveščeni o tatvini osebnega vozila AUDI A6, letnik 2012, kovinsko sive barve, registrskih številk CE AD-510. Vozilo je bilo parkirano v garažni hiši na Novem trgu v Celju.

Pregled sobotnega dogajanja policisti začenjajo s podatki o vlomu v gostinski lokal v Velenju. Storilec je ukradel dnevni izkupiček, LCD televizor in nekaj žganja.

Vlom v gostinski lokal so policisti obravnavali tudi v Celju. V tem primeru je neznanec ukradel menjalni denar.

Od včerajšnjega dogajanja izpostavljamo požar na območju Laškega. Nekaj pred 16. uro so bili policisti obveščeni, da je na območju Laškega zagorel hlev, požar se je nato razširil še na stanovanjsko hišo. Ogenj je hlev v celoti uničil, zgorelo je tudi ostrešje stanovanjske hiše in garaža. Vzrok požara še ni poznan. Kriminalisti in policisti bodo danes nadaljevali z ogledom kraja požara in zbiranjem obvestil.

Iz odklenjenega vozila, parkiranega na parkirišču pokopališča v Žalcu, je včeraj neznani storilec ukradel denarnico z gotovino, dokumenti in bančnimi karticami. Kmalu po tatvini je storilec na bankomatu v Žalcu z ukradeno kartico dvignil gotovino.

Včeraj popoldne so bili policisti obveščeni še o vlomu v stanovanjsko hišo v Podgorju pri Slovenj Gradcu. Storilec je v hišo vlomil skozi terasna vrata.
Ukradel je nekaj gotovine in zlatnine.

Ponoči so bili policisti obveščeni še o vlomu v bencinski servis v Planini pri Sevnici. Storilci so odnesli več cigaret.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 2,943 seconds.