Policijsko poročilo PU Celje: 20. 4. 2012


V današnjem policijskem poročilu policisti PU Celje poročajo o prometni nesreči, v kateri se je včeraj nekaj pred devetnajsto uro huje poškodovala kolesarka. 64-letna kolesarka je vozila po kolesarski stezi Podjavorškove ulice iz smeri Mariborske proti Opekarniški ulici. Zaradi nenadne slabosti je kolesarka med vožnjo izgubila ravnotežje, padla in se huje poškodovala.

Včeraj so policisti obravnavali še dve prometni nesreči, v katerih sta bila udeležena kolesarja. Oba sta se lažje poškodovala. Eden od njiju je padel sam, drugi pa je bil v prometni nesreči udeležen kot oškodovanec.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o petih primerih povožene divjadi.

V Kamni Gorci, na območju Policijske  postaje Rogaška Slatina, so policisti včeraj obravnavali vlom v garažo  in gospodarsko poslopje. Iz garaže je  storilec odpeljal motorno kolo znamke Yamaha R6, črne barve, letnik  2007, iz gospodarskega poslopja pa dva cross motorja znamke  Honda CRF 450, letnik 2008, belo rdeče barve, in Suzuki RM 250, rumene barve, letnik 2004. Lastnik ocenjuje, da je s tatvino oškodovan za okoli 11.000 €

Na gradbišču na Babnem so policisti včeraj obravnavali tatvino treh izkopnih žlic delovnega stroja, vrednih najmanj 4.000 €.

V Lipovcu pri Škofji vasi je včeraj neznani storilec iz traktorja ukradel reducirni ventil, vreden okoli 300 €.

Iz delovnega stroja, parkiranega v Rečici pri Laškem, so neznanci včeraj ukradli hidravlično pnevmatsko kladivo, vredno okoli 6.000 €.