Policijsko poročilo PU Celje: 20. 5. 2011


Včeraj so policisti na Celjskem obravnavali devet prometnih nesreč. Dve osebi, voznica motornega kolesa in kolesarka, sta se v prometnih nesrečah lažje poškodovali. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali tri voznike. Enemu vozniku so zasegli predelano motorno kolo  brez ustrezne homologacije.

Kaznivih dejanj so policisti včeraj našteli štirinajst. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali štirikrat, enega alkoholiziranega kršitelja so pridržali do streznitve.

Na Dobrni je bilo včeraj ponoči vlomljeno v gostinski lokal. Storilci so odnesli menjalni denar, dnevni izkupiček in več cigaret.

Na delovišču pri Šmartinskem jezeru so včeraj obravnavali tatvino več kot 200 l goriva iz delovnega  stroja. Na območju Vojnika  pa tatvino traktorskih delov vrednih dobrih 1.000 €.

V trgovini na Cankarjevi ulici v celju je včeraj neznani storielc oziroma storilka občanki iz torbice ukradel denarnico s približno 1.000 € gotovine.

V Pijovcih na območju Šmarja pri Jelšah so včeraj obravnavali požar. Zagorelo je v delavnici za popravilo delovnih strojev. Tuja krivda za nastanek požara je izključena, materialna škoda pa je ocenjena na okoli 3.000 €.

Na Ipavčevi ulici v Celju so policisti včeraj obravnavali drzno tatvino. Mladoletni fant je ženski iz rok izpulil torbici in zbežal. Mladoletni Celjan je bil kmalu prijet.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE