Policijsko poročilo PU Celje: 20. 6. 2012

20. 06. 2012 10:04

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali dvajset prometnih nesreč, enaindvajset kaznivih dejanj in dvanajst kršitev javnega reda in miru. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali dva voznika, štirim večkratnim kršiteljem so zasegli vozila.

Na Kovaški cesti v Zrečah so policisti včeraj dopoldne obravnavali vlom v delovni stroj, od koder je storilec iztočil in odnesel okoli 50 l hidravličnega olja in dobrih 70 l nafte.

V Velenju so policisti obravnavali vlom v skladiščne prostore podjetja v stečaju. Storilec je ukradel dve polni plinski jeklenki ter akumulatorski vrtalnik s polnilcem.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o tatvini denarnice iz tovornega vozila. Neznani storilec jo je ukradel iz kabine medtem ko je voznik, srbski državljan, pri enem od celjskih podjetij raztovarjal blago.

Na avtocestnem počivališču v Tepanju so policisti danes ponoči obravnavali drzno tatvino. Do ukrajinske državljanke, ki je počivala v avtomobilu, sta prišla dva moška in ji s kretnjami nakazala, da je nekaj narobe s pnevmatiko na njenem vozilu. Ko je izstopila, ji je eden od njiju iz avtomobila ukradel torbico z dokumenti in okoli 1.000 € gotovine.

Na Mejnem prehodu Dobovec so policisti včeraj kontrolirali voznika tovornega vozila Citroen Jumper, slovenskega državljana, ki je nameraval izstopiti iz države. Pri preverjanju dokumentov so ugotovili, da je bil vozniku izrečen  ukrep začasnega odvzema vozniškega dovoljenja. Zaradi kršitve navedenega ukrepa so mu policisti zasegli motorno vozilo.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 2,522 seconds.