Policijsko poročilo PU Celje: 20. 7. 2011


Včeraj policisti na celjskem območju niso zabeležili hujših prometnih nesreč, niti hujših kaznivih dejanj.

Obravnavali so enajst prometnih nesreč, v treh so bili štirje udeleženci lažje telesno poškodovani, ostale so se končale  z materialno škodo.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče, ki se je zgodila sinoči ob 17.45 uri na lokalni cesti izven naselja Orla vas, v njen pa je bil udeležen otrok s kolesom, ki je utrpel lažje telesne poškodbe, pozivajo neznanega udeleženega voznika kolesa z motorjem rdečo- rjave barve, da se zglasi na PP Žalec. Prav tako pozivajo vse, ki bi o nesreči karkoli vedeli, da pokličejo na tel.št. 113, oz. anonimni telefon policije 080-1200.

Zaradi ugotovljene prevelike stopnje alkoholiziranosti so policisti pridržali dva voznika ter zasegli  tri vozila.

Včeraj dopoldan okoli 10.00 ure se je v podjetju na Kidričevi ulici v Celju pripetila delovna nesreča, kjer je z delovnega odra padel 49-letni drž. BiH, ki je tam opravljal vzdrževalna dela ter se hudo telesno poškodoval.

V času noči je bilo vlomljeno v trgovino na Lopati v Celju, od koder pogrešajo menjalni denar, cigarete, kozmetiko in prehrambene artikle, v skupni vrednosti 1.000 €.

Na Polzeli je nekdo izpred stanovanjske hiše ukradel skuter znamke KEEWAY, modre barve, reg. Št. CEA3-232, lastnik je oškodovan za okoli 600 €.

PO POOBLASTILU DIREKTORJA PU

Dušan Marat

Vodja izmene OKC