Policijsko poročilo PU Celje: 21. 10. 2011


Včerajšnji dež in sneg sta botrovala k večjemu številu prometnih nesreč. Po poročanju PU Celje so jih obravnavali devetindvajset. Enaindvajset se jih je na srečo končalo le z materialno škodo. V osmih so se udeleženci lažje poškodovali.

Snežne razmere so včeraj ponekod na Koroškem močno otežile promet. Nekaj voznikov je obtičalo na cestah, največ težav pa je udeležencem v prometu povzročalo drevje, ki je padalo na cesto in polomljene veje.

Mirneje je bilo včeraj na področju kriminalitete in javnega miru. Policisti so bili obveščeni o enajstih kaznivih dejanjih in štirih kršitvah javnega reda in miru.

Na Prevaljah so policisti včeraj obravnavali tatvino. Storilec je iz skladišča podjetja odnesel štiri kose specialnega orodja za rezkanje.

Tatvino so policisti obravnavali tudi v Lembergu pri Novi Cerkvi. Storilec je iz novogradnje stanovanjske hiše ukradel več metrov bakrenih odtočnih cevi, drva za kurjavo in več robnih tlakovcev. Lastnik ocenjuje, da je s tatvino oškodovan za dobrih 2.000 €.