Policijsko poročilo PU Celje: 21. 10. 2014


PolicijaVčeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini osebnega vozila Renault Scenic, letnik 2008. Vozilo je bilo parkirano pred stanovanjskim blokom na Ulici Dušana Kvedra v Šentjurju.   Ukraden Renault Scenic je  kovinsko  svetlo rjave  barve,  z registrskimi številkami  CE CF-175. Lastnica povzročeno škodo ocenjuje na dobrih 6.000 €.

Na delovišču pri avtocestnem uvozu Celje Center so policisti včeraj obravnavali tatvino izkopne žlice delovnega stroja, vredne okoli 1.200 €.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o poskusu vloma v dva parkomata in sicer na Dečkovi in Vrunčevi ulici v Celju. Storilcu ni uspelo priti do gotovine, je pa s poškodovanjem parkomatov lastniku povzročil za najmanj 200 € škode.

Na smučišču Golte so policisti obravnavali tatvino več kot 300 m bakrenih vodnikov. Škodo ocenjujejo na 300 €.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o tatvini kolesa, parkiranega pred Splošno bolnišnico v Celju. Gre za žensko kolo znamke FELT sivo-rdeče-črne barve.

V  gozdu v  Veliki Mislinji so včeraj policisti obravnavali nesrečo pri delu. Pri spravilu lesa se je poškodoval 60-letni moški, ki mu je večji hlod, ki se je zakotalil nanj,  zlomil gleženj.

Na Ponikvi pri Šentjurju so včeraj policisti, nekaj po 13. uri, obravnavali prometno nesrečo. Udeležena sta bila voznica osebnega vozila in motorist. 66-letni voznik motornega kolesa je spregledal, da je  voznica osebnega avtomobila,  ki je vozila iz smeri Dolge Gore proti Ponikvi, ustavila, ker je nameravala zaviti s ceste. Motorist je zaradi vožnje s  prekratko varnostno razdaljo trčil v zadnji del osebnega vozila in se huje poškodoval.