Policijsko poročilo PU Celje: 21. 11. 2016

21. 11. 2016 17:12

V petek so bili policisti obveščeni o tatvini prikolice za prevoz delovnih strojev, vredne okoli 3.000 €. Prikolica je bila parkirana v bližini nadvoza avtoceste v Gotovljah.

V Celju, na Resljevi ulici, so policisti obravnavali tatvino dobrih dvanajstih metrov panelne zaščitne ograje. Povzročeno škodo ocenjujejo na dobrih 1.000 €.

Na Oničevi ulici v Žalcu so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata atrija. Ukradel je več vrednejših kosov zlatnine.

Vloma v stanovanjski hišo so v petek policisti obravnavali tudi na Ponikvi in na Proseniškem. Na Ponikvi je storilec odnesel zlatnino, lastniki hiše na Proseniškem ničesar ne pogrešajo

Tudi pregled sobotnega dogajanja policisti začenjajo s podatki o vlomu v stanovanjsko hišo v Šmatevžu na območju Žalca. Storilec je ukradel dva sefa. V enem je bila gotovina.

V Unišah, na območju Policijske postaje Šentjur, so policisti obravnavali vlom v mizarsko delavnico. Pogrešajo več različnega mizarskega orodja.

Na Milčinskega ulici v Celju je neznani storilec vlomil v osebno vozilo, ukradel je navigacijsko napravo in monitor vzvratne kamere.

Navigacijsko napravo pogreša tudi lastnik osebnega vozila, parkiranega Na Zelenici v Celju, v katerega je bilo vlomljeno v noči iz sobote na nedeljo.

Iz vozila, parkiranega na Vodnikovi ulici v Celju, v katerega je neznani storilec vlomil včeraj, pogrešajo vrečko z oblačili.

Na območju Planine pri Sevnici je neznani storilec vlomil v starejšo mizarsko delavnico in ukradel več starejših kosov orodja.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
140 queries in 0,719 seconds.