Policijsko poročilo PU Celje: 21. 7. 2011


Včerajšnja rahla  ohladitev z dežjem je dobro vplivala tudi na voznike v cestnem prometu. Na srečo včeraj na celjskem območju policisti niso obravnavali prometnih nesreč s hujšimi telesnimi poškodbami.

V zadnjih 24 urah so našteli  deset prometnih nesreč. Zaradi vožnje po vplivom alkohola so morali pridržati tri voznike, trem so tudi zasegli vozila. Vsi trije so vozili brez vozniškega dovoljenja.  Eden od  včeraj ustavljenih in pridržanih voznikov je imel kar 1,20 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Voznika so na območju Ribnice na Pohorju ustavili policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni, da so neznani storilci iz mrliške vežice Muta – Vuzenica ukradli za dobrih 8.000 bakrenih žlebov.

Za okoli 1.200 € različnih kablov, dimniških  tuljav in nerjaveče pločevine pogrešajo v skladišču na Trnoveljski ulici v Celju, kamor je bilo vlomljeno včeraj ponoči.

V Podvrhu, na območju Policijske postaje Žalec, so policisti obravnavali tatvino motornega kolesa Tomos APN 6, rumene barve, letnik 2005.

Na Ulici Alme Karlinove v Celju so policisti včeraj obravnavali tatvino štirih platišč s pnevmatikami, ki so jih neznani storilci sneli z vozila BMW in odnesli. Vozilo je lastnico pričakalo stoječe na opekah.

V Radečah so včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, katere lastniki so na dopustu. Vlomilec je odnesel večjo količino zlatega nakita. Škodo bodo ob vrnitvi ocenili lastniki.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE