Policijsko poročilo PU Celje: 21. 7. 2016

21. 07. 2016 09:19

PolicijaV  Velenju  smo včeraj obravnavali drzno tatvino.  Neznana ženska in moški, ženska  je  višje  postave  in ima svetle daljše lase, moški pa je močnejše postave  in  je  pobrit  po glavi, oba sta stara med 25 in 30 let, sta  v dopoldanskih urah prosila občanko naj daruje denar za gluhoneme. Ko jima je dala  denar,  ji je moški na izredno spreten način iz denarnice ukradel 50 € bankovec.

Podoben  primer z osebama, ki ustrezata opisu, smo v ponedeljek obravnavali tudi  v  Slovenskih  Konjicah, včeraj  pa  je  občanka  osebi podobnega  opisa  opazila  pred trgovino v Levcu. Občane ob tej priložnosti znova  opozarjamo  naj  ne  nasedajo  prevarantom, ki na ulicah na ta način prosijo za denar. Če bodo naleteli na osebi, ki bi ustrezali opisu, naj takoj obvestijo policijo.

Včeraj  zjutraj  smo  bili obveščeni o vlomu v skladišče podjetja na Lavi v Celju. Storilec ni  ničesar  ukradel,  lastnikom  je  škodo  povzročil  z
uničenjem ključavnice.

V  Slovenskih  Konjicah  je  v  zadnjih  nekaj  dneh  iz  stavbe nekdanjega gostinskega  objekta zmanjkalo več bakrenih okenskih polic in več žlebov, vrednih dobrih 5.000 €.

Za  konec se  še enkrat obračamo na vse občane, ki so v zadnjih dveh dneh morda  opazili  pogrešanega 26-letnega Aljaža Paja iz Strmce pri Laškem.  Aljaž  je visok okoli  190 cm in je vitke postave.  Ima temnejše, do ramen segajoče  lase  ter daljšo brado. Ko so ga nazadnje videli je bil oblečen v modre  kratke  hlače  in belo majico. Vse, ki so pogrešanega Aljaža opazili prosimo, da nas o tem obvestijo na telefonsko številko 113.

Milena  Trbulin,  predstavnica  za  odnose  z  javnostmi  Policijske uprave Celje

polovicka_celje_klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 1,307 seconds.