Policijsko poročilo PU Celje: 22. 11. 2016

22. 11. 2016 10:21

Policisti PU Celje današnje policijsko poročilo začenjajo s pozivom voznici udeleženi v včerajšnji prometni nesreči in očividcem le-te.

Prometna nesreče se je zgodila včeraj, okoli 6.10 ure, izven naselja Ivenca. 15-letni pešec je hodil ob levem robu regionalne ceste iz smeri Frankolovega proti Ivenci. Iz nasprotne smeri je pripeljala neznana voznica osebnega vozila znamke Citroen, zlate barve in z desnim vzvratnim ogledalom trčila vanj. V trčenju je z vozila odpadlo vzvratno ogledalo, ki je ostalo na kraju. Voznica je po trčenju odpeljala  v smeri Frankolovega. 15-letni pešec se je v  trčenju lažje poškodoval. Policisti udeleženo voznico pozivajo, da se oglasi na Policijsko postajo Celje, morebitne očividce pa prosijo, da podatke o nesreči sporočijo na telefonsko številko 113.

Od preostalega včerajšnjega dogajanja policisti izpostavljajo še vlom v stanovanje na Cankarjevi ulici v Celju. Stanovanje trenutno prenavljajo. Storilec ni ničesar odnesel.

Na Miklošičevi ulici v Celju je neznanec včeraj ponoči poskušal z granitno kocko razbiti steklo na vratih vozila. V vozilo mu ni uspelo vstopiti, je pa lastniku višjo škodo povzročil s poškodovanjem vozila.

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 14,088 seconds.