Policijsko poročilo PU Celje: 22. 2. 2016

22. 02. 2016 12:10

PolicijaDanes, okoli pol dveh zjutraj, so bili policisti obveščeni o požaru na stanovanjski hiši  v  Zagajškovi  ulici  v  Celju.  V  požaru  je umrla 69-letne ženska. Kriminalisti  bodo  ogled  požara opravili danes. Več podatkov o požaru bomo posredovali po vseh zbranih ugotovitvah.

V petek so obravnavali dve hudi prometni nesreči. Prva se je zgodila nekaj po  15.  uri,  na  lokalni  cesti izven naselja Platinovec. 76-letni voznik osebnega  vozila  je  v  ostrem  nepreglednem  ovinku, najverjetneje zaradi neprilagojene  hitrosti,  zapeljal  z  vozišča. Vozilo je trčilo v drevo. V prometni  nesreči  se  je  izredno  hudo  poškodovala  79-letna  sopotnica. 76-letni voznik se je v prometni nesreči lažje poškodoval.

Drugo  hudo prometno nesrečo so v petek, nekaj pred 19. uro, obravnavali v Mežici.  45-letna  voznica osebnega avtomobila, ki je  vozila iz smeri Črne na  Koroškem  proti  Ravnam  na  Koroškem,  je na prehodu za pešce v Mežici trčila v 72-letno peško.  Peška se je v trčenju hudo poškodovala.

V  petek smo na Cesti na Dobrovo obravnavali še  vlom v kombinirano vozilo. Storilec je ukradel udarno kladivo in kotno brusilko.

V  soboto  je  v  Podkraju  pri Velenju neznani storilec vlomil v vikend in ukradel novo motorno znamke KTM 250, oranžne barve. Lastnik vrednost vozila ocenjuje na 8.000 €.

Na  parkirnem  prostoru  pri pokopališču v Novi Cerkvi je v soboto neznanec vlomil v osebno vozilo in iz vozila ukradel dve ženski torbici.

Vlom  v  osebno  vozilo  so obravnavali tudi včeraj in to na Lavi v Celju. Storilec je iz vozila ukradel denarnico z gotovino.
polovicka_celje_klik

 

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 0,875 seconds.