Policijsko poročilo PU Celje: 22. 2. 2017

22. 02. 2017 10:51

Današnje javljanje o obravnavanih varnostnih dogodkih včerajšnjega dne policisti PU Celje pričenjajo z obvestilom o prometni nesreči s hudimi poškodbami, ki se je zgodila okoli pol osme ure zjutraj v Šeščah pri Preboldu. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je mladoletni voznik brez vozniškega dovoljenja z neregistriranim osebnim avtomobilom zapeljal s ceste. Pri tem je utrpel hude telesne poškodbe.

Okoli desete ure dopoldan so bili policisti obveščeni o nesreči pri delu v enem izmed podjetij v Žalcu. Med vzvratnima vožnjama dveh viličarjev je prišlo do trčenja. Pri tem je eden od zaposlenih utrpel hude poškodbe desne goleni. Okoliščine nastanka nesreče policisti še ugotavljajo. O nesreči so obvestili tudi Inšpektorat za delo Republike Slovenije.

V popoldanskih urah so policisti v Mozirju opravili ogled kraja vloma v stanovanjsko hišo. V času, ko je bil lastnik odsoten, je neznani storilec vlomil v protipožarno omaro. Iz nje je odtujil sedem kosov neuporabnega starinskega orožja, ki izvira iz druge svetovne vojne.

Okoli druge ure ponoči so bili policisti obveščeni o drzni tatvini iz stanovanjske hiše V Škalah pri Velenju. V času, ko je lastnik odpeljal psa na sprehod, je neznani storilec vstopil skozi odklenjena vrata v hišo. Iz notranjosti je odtujil manjšo vsoto gotovine in kontaktne ključe za zagon osebnega avtomobila.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,853 seconds.