Policijsko poročilo PU Celje: 22. 4. 2011


Včeraj so policisti na Celjskem obravnavali sedem prometnih nesreč, sedem kršitev javnega reda in miru in devet kaznivih dejanj.

V včerajšnjih prometnih nesrečah se je ena oseba huje poškodovala, ostale so se končale z materialno škodo. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali pet voznikov.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je včeraj okoli 10. ure zgodila na avtocesti izven naselja Čeplje. 42-letni voznik osebnega vozila , ki je vozil iz smeri Šentruperta proti cestninski postaji Vransko, je na prehitevalnem pasu dohitel stoječo kolono vozil, ki je nastala zaradi del na cesti, in je zaradi neprilagojene hitrosti s prednjim delom vozila trčil v zadnji del stoječega osebnega avtomobila, ki ga je vozil 50-letni voznik. Vozilo 50-letnega voznika je odbilo naprej in je s prednjim delom trčilo v zadnji del  pred njim stoječega vozila, ki ga je vozila 29-letna voznica. Zaradi sunkovitega trka je vozilo voznice odbilo v levo in je trčilo v varovalno ograjo. Vozilo 50-letnega voznika pa je zdrselo še v vozilo, ko ga je vozil 39-letni voznik. V prometni nesreči se je huje poškodoval 50-letni voznik.

Med kaznivimi dejanji tokrat izpostavljamo le vlom v zaboj za orodje delovnega stroja parkiranega v Mali Brezi na območju Laškega. Storilec je odnesel akumulator  in več gradbenega orodja, vrednega dobrih 1.200 €.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE