Policijsko poročilo PU Celje: 23. 10. 2014


PolicijaS pregledom včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo v Šentjurju, kjer so včeraj zjutraj  obravnavali vlom v ograjen prostor ob trgovini, od koder je storilec odnesel štiri plinske jeklenke.

V gostinskem lokalu v Celju so policisti obravnavali tatvino. Eden od obiskovalcev je iz garderobnih prostorov ukradel torbico zaposlene. S tatvino ji je povzročil za dobrih 400 € škode.

Z delovišča na Polzeli so neznanci včeraj ponoči ukradli žlico delovnega stroja, vredno okoli 2.000 €.

V Slatini, v Rožni dolini, so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase. Ukradel je večjo vsoto gotovine.

Danes, okoli pol petih zjutraj, so bili policisti obveščeni, da na Tovarniški ulici v Celju gori vozilo. Starejše osebno vozilo znamke Hyundai Atos je v požaru v celoti zgorelo. Vzrok požara bo znan po opravljenem kriminalističnem ogledu.

Današnje policijsko poročilo policisti zaključujejo s pozivom očividcem prometne nesreče, ki se je zgodila v torek, 21. oktobra 2014, ob 19.50 uri, na Podjavorškovi ulici v Celju,  kjer je neznani voznik, neznanega vozila, ki je vozil po Podjavorškovi ulici iz smeri Prijateljeve proti Mariborski ulici, trčil v  mlajšega kolesarja. Kolesar je prečkal vozišče Podjavorškove ulice  na zaznamovanem prehodu za pešce iz smeri Don Boscovega centra in je posledično trčil v starejšo peško, ki je hodila pred njim. Oba sta padla. Kolesar je peški pomagal vstati in jo je pospremil do bližnjega stanovanjskega bloka, kjer živi. Podatkov nista izmenjala. Peška se je pri padcu lažje poškodovala.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo kolesarja in morebitne druge očividce, da pokličejo  na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03 54 26 400.