Policijsko poročilo PU Celje: 23. 11. 2015

23. 11. 2015 10:09

PolicijaPromet na štajerski avtocesti v smeri proti Mariboru sta danes zjutraj ohromili dve prometni nesreči. Prva se je zgodila v predoru Golo rebro. Udeleženo je bilo eno vozilo. Vzrok nesreče je bila neprilagojena hitrost, poškodovanih ni bilo.

Druga prometna nesreča, v kateri je šlo za nalet štirih vozil, se je zgodila na viaduktu Škedenj. V omenjeni prometni nesreči prav tako ni bil nihče poškodovan. Promet na avtocesti že poteka tekoče.

Policisti ob tej priložnosti voznike opozarjajo, naj hitrost in način vožnje prilagodijo razmeram na vozišču.

V petek, ob 16.25 uri, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, v kateri se je huje poškodovala mladoletna peška. Prometna nesreča se je zgodila na regionalni cesti v Rečici ob Paki. Do nesreče je prišlo, ker 74-letni voznik osebnega vozila ni prilagodil hitrosti svojega vozila poteku ceste in preglednosti vozišča in je s sprednjim delom vozila, na sredini desnega smernega vozišča, brez zaviranja, trčil v levi bok deklice, ki je prečkala vozišče proti dovozi cesti do njenega doma. Deklica se je v prometni nesreči hudo poškodovala.

Danes, okoli treh zjutraj, so policisti v Spodnjem Gaberniku, na območju Policijske postaje Rogaške Slatina, obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 40-letni voznik avtobusa. Voznik avtobusa, na katerem ni bilo potnikov, je zapeljal z vozišča in se huje poškodoval.

Za konec še o štirih sobotnih vlomih v stanovanjske hiše.

Na Dobrni je neznanec skozi vhodna vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je več prehrambenih artiklov in nekaj pijač.

V Rogaški Slatini je neznanec vlomil v dve stanovanjski hiši. V eno je vlomil skozi terasna vrata. Ukradel je nakit vreden najmanj 5.000 €. V Drugo stanovanjsko hišo pa je storilec vlomil skozi balkonska vrata.

Ukradel je več zlatnine in nekaj gotovine. Škodo povzročeno z vlomom ocenjujejo na okoli 4.500 €.

 

V Juvanju, na območju Policijske postaje Mozirje je storilec v hišo vlomil skozi garažno okno. Ukradel je nekaj gotovine.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,718 seconds.