Policijsko poročilo PU Celje: 23. 3. 2017

23. 03. 2017 12:05

Današnje poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o tatvini, ki so jo včeraj obravnavali v Mali Pirešici, na območju Policijske postaje Žalec.

Občan je obvestil policiste, da je včeraj, okoli desetih dopoldne, ko je prišel na obisk k mami, medtem, ko je bila le-ta na dvorišču, v njeni hiši zalotil moškega, visokega okoli 170 cm, izredno močne postave, ki je brskal po stvareh. Občan ga je skušal zaustaviti, vendar ga je neznanec odrinil in pobegnil. V bližini hiše ga je v osebnem vozilu SEAT Ibiza, temno modre barve, karavan izvedbe, madžarskih registrskih oznak, čakal voznik.
Odpeljala sta se proti Žalcu. Storilec, ki je v hišo vstopil skozi stranska vrata, je ukradel nekaj zlatnine in gotovine.

Na območju Slovenskih Konjic so policisti obravnavali tatvino lesa. Neznanec je izpred delavnice ukradel več smrekovih desk in desk divje češnje. Škodo ocenjujejo na dobrih 1.500 €.

V Lokovini je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je prenosni računalnik in nekaj zlatnine.

Na našem območju so včeraj policisti zopet obravnavali več travniških požarov. Vse tiste, ki v teh dneh na travnikih zažigajo podrast, odpadlo listje ter suho travo, opozarjajo, naj bodo izjemno previdni.

Današnje policijsko poročilo zaključujejo s podatki o požaru. Sinoči, okoli 21.30 ure, so bili policisti obveščeni, da v Dobju pri Planini gori kovinska skladiščna hala, v kateri so delovni stroji. Ogenj je uničil več delovnih strojev, materialna škoda bo po prvih ocenah visoka. V požaru, ki se je razširil tudi na bližnji gozd, ni bil nihče poškodovan. Kriminalisti in policisti danes nadaljujejo z ogledom kraja požara.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,223 seconds.