Policijsko poročilo PU Celje: 23. 8. 2011


Ponedeljek je na Celjskem in Koroškem kljub vročini postregel s pestrim policijskim dogajanjem, tako s področja  prometa, kriminalitete kot s področja javnega reda in miru.

Včeraj so policisti obravnavali enajst kršitev javnega reda in miru, šestnajst kaznivih dejanj in prav toliko prometnih nesreč. Enega kršitelja so pridržali do streznitve, štirim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, pa zasegli vozila.

V Celju, na ulici Pod Lipami, so policisti včeraj obravnavali poskus tatvine osebnega vozila VW Passat. Neznani storilci so uspeli prevrtati ključavnico, očitno pa jih je nekdo zmotil in so kraj dejanja zapustili.

V Gajih pri Celju so neznani storilci vlomili v ograjen skladiščni prostor podjetja in odpeljali dve paleti, na katerih so bili naloženi reduktorji, motorji in kompresorji, vredni dobrih 4.000 €.

V Parižljah so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo. Lastnik pogreša denarnico z gotovino in dokumenti.

V Slovenj Gradcu so neznani storilci včeraj ponoči vlomili v prostore bazenskega kompleksa in iz blagajne ukradli menjalni denar.

Stanovalcu Šaranovičeve ulice v Celju je neznanec ponoči s stopnišča ukradel sivo kolo znamke Cube z opremo, vredno okoli 300 €.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE